Kontaktné telefónne číslo obchodného bankovníctva rbs

7564

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV. Robíme všetko preto, aby ste sa u nás cítili bezpečne. V tomto dokumente nájdete všetky potrebné informácie o tom, ako chránime vaše súkromie: aké údaje získavame, ako ich používame, s kým ich zdieľame, ako môžete spracúvanie kontrolovať, o opatreniach, ktorými vaše údaje chránime a tiež o právach, ktoré v súvislosti so

Kontaktné údaje - iná korešpondenčná adresa, telefónne čísla, elektronická adresa Popisné údaje - kamerové záznamy, telefonická a elektronická komunikácia, daňová rezidencia, štátna príslušnosť USA, politicky exponovaná osoba, číslo bankového účtu Kontaktné údaje. Fakturačná adresa, adresa doručenia, email, telefónne číslo. Finančné údaje. Číslo účtu.

  1. Prečo máme málo mincí
  2. Papier na kryptomenu ieee
  3. Oplatí sa investovať do zvlnenia xrp
  4. Prevodník austrálskeho dolára na php peso
  5. Dubajská mena do histórie inr
  6. 1 nigérijská naira na gbp
  7. 1 dolár na thb
  8. Výmenný kurz btc et

Kupujúci okrem reklamovaného tovaru a reklamácie (reklamačného formulára), v ktorom kupujúci uvedie reklamovaný tovar, reklamovanú závadu, dátum zakúpenia tovaru, kontaktné údaje: meno a priezvisko, telefónne číslo, e-mail, korešpondenčná adresa a číslo bankového účtu, je povinný predložiť doklad o zaplatení Nie nerozprávame sa o alternatívnom vesmíre, k takejto situácii dochádza v okamihu, keď úrokové sadzby dosiahnu záporné hodnoty. Negatívne úrokové sadzby nie sú veľmi konvenčným ekonomickým konceptom, ktorý môže úplne pozmeniť odvetvie bankovníctva. Ochrana osobných údajov. Robíme všetko preto, aby ste sa u nás cítili bezpečne. V tomto dokumente nájdete všetky potrebné informácie o tom, ako chránime vaše súkromie: aké údaje získavame, ako ich používame, s kým ich zdieľame, ako môžete spracúvanie kontrolovať, o opatreniach, ktorými vaše údaje chránime a tiež o právach, ktoré v súvislosti so spracúvaním máte. Robíme všetko preto, aby ste sa u nás cítili bezpečne. V tomto dokumente nájdete všetky potrebné informácie o tom, ako chránime vaše súkromie: aké údaje získavame, ako ich používame, s kým ich zdieľame, ako môžete spracúvanie kontrolovať, o opatreniach, ktorými vaše údaje chránime a tiež o právach, ktoré v súvislosti so spracúvaním máte.

Kontaktné údaje - iná korešpondenčná adresa, telefónne čísla, elektronická adresa Popisné údaje - kamerové záznamy, telefonická a elektronická komunikácia, daňová rezidencia, štátna príslušnosť USA, politicky exponovaná osoba, číslo bankového účtu

Pri nákupe od vás požadujeme údaje potrebné na jeho vybavenie. PRE KUPUJÚCICH – PODNIKATEĽOV ustanoveniami zákona č. 513/1991 Zb. t.j. Obchodného zákonníka.

Kontaktné telefónne číslo obchodného bankovníctva rbs

Pri kúpe alebo rezervácii vstupenky, či už online, telefonicky alebo osobne od Vás potrebujeme Vaše kontaktné údaje, t.j. meno, priezvisko, telefónne číslo a email, aby sme mohli vybaviť Vašu objednávku a zaslať Vám Vaše vstupenky prostredníctvom emailu, prípadne SMS správy.

Kontaktné telefónne číslo obchodného bankovníctva rbs

Zásady ochranných údajov v zmysle Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej len: „nariadenie“) a zákona č. 18/2018 Z.z. o chrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len 12. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov v e-shope na účely SMS marketingu súhlasil so zasielaním SMS správ na kontaktné telefónne číslo.

e-mail: info@extradarcek.sk; bankové spojenie: IBAN: SK3183300000002500221386 SWIFT/BIC: FIOZSKBAXXX osobné údaje 48a) o totožnosti z dokladu totožnosti v rozsahu obrazová podobizeň, titul, meno, priezvisko, rodné priezvisko, rodné číslo, dátum narodenia, miesto a okres narodenia, adresa trvalého pobytu, adresa prechodného pobytu, štátna príslušnosť, záznam o obmedzení spôsobilosti na právne úkony, druh a číslo dokladu ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV. Robíme všetko preto, aby ste sa u nás cítili bezpečne.

Kontaktné telefónne číslo obchodného bankovníctva rbs

V tomto dokumente nájdete všetky potrebné informácie o tom, ako chránime vaše súkromie: aké údaje získavame, ako ich používame, s kým ich zdieľame, ako môžete spracúvanie kontrolovať, o opatreniach, ktorými vaše údaje chránime a tiež o právach, ktoré v súvislosti so spracúvaním máte. Pri spracúvaní […] zavrieť Pre lepšie prispôsobenie obsahu pre Vás, bezpečnosti, meraniu štatistík návštevnosti a lepšej spätnej väzbe tento web používa cookies. Klikaním a navigovaním po stránke súhlasíte s tým, že zbierame o Vás anonymné informácie cez cookies. Všeobecné ustanovenia a vymedzenie pojmov 1. Všeobecné obchodné podmienky (ďalej len „VOP“) upravujú práva a povinnosti podnikateľského subjektu ProPharma group s.r.o.,Teslova 12/5, 82102 Bratislava, IČO: 47521627, IČ DPH:SK2023937256 podľa §4 zapísaného 14.

12a) v oblasti bankovníctva alebo v inej finančnej oblasti a trojročné riadiace skúsenosti v oblasti elektronických platobných prostriedkov, v oblasti bankovníctva alebo v inej finančnej oblasti. kontaktné telefónne číslo Výpis z Obchodného registra Okresného súdu Nitra. Oddiel: Sro, vložka číslo: 51258/N . Kontakt na poverenú osobu pre ochranu osobných údajov . Poverencom pre ochranu osobných údajov je Zuzana Sochová, ktorého možno kontaktovať na e-mailovej adrese: sochova@winmed.sk. Ochrana osobných údajov.

Viac informácií o … Meno, adresa, telefónne číslo a e-mailová adresa, názov firmy, adresa URL, ID účtu PayPal a ďalšie doplnkové informácie o obchodnom vzťahu, ako sú (okrem iného) meno kontaktnej osoby a kontaktné údaje osoby u obchodníka alebo partnera, cez ktorú prebehla akvizícia obchodníka, popis produktov predávaných prostredníctvom Kontaktné údaje. Fakturačná adresa, adresa doručenia, email, telefónne číslo. Finančné údaje. Číslo účtu.

meno, priezvisko, telefónne číslo a email, aby sme mohli vybaviť Vašu objednávku a zaslať Vám Vaše vstupenky prostredníctvom emailu, prípadne SMS správy. Kontaktné údaje - iná korešpondenčná adresa, telefónne čísla, elektronická adresa Popisné údaje - kamerové záznamy, telefonická a elektronická komunikácia, daňová rezidencia, štátna príslušnosť USA, politicky exponovaná osoba, číslo bankového účtu 3/ Kontaktné údaje predávajúceho sú nasledovné: telefónne číslo: 0911 734 775 a mail: info@royal.sk.

zvlniť nesprávnu cieľovú značku
kryptomena cirkulujúca ponuka význam
150 gbp v aud
koľko je 25 libier v eurách
zvyk robo ost
ako nízko pôjde euro

Ochrana osobných údajov. Podmienky ochrany osobných údajov. Robíme všetko preto, aby ste sa u nás cítili bezpečne. V tomto dokumente nájdete všetky potrebné informácie o tom, ako chránime vaše súkromie: aké údaje získavame, ako ich používame, s kým ich zdieľame, ako môžete spracúvanie kontrolovať, o opatreniach, ktorými vaše údaje chránime a tiež o právach

VŠEOBECNÉ PODMIENKY 1.1 Predávajúcim je Katolícke pedagogické a katechetické centrum, n.o., Bottova 15, 054 01 Levoča, IČO Kontaktné údaje Emitenta: Nova Green Finance, a. s., so sídlom Plynárenská 7/A, 821 09 Bratislava Národná banka Slovenska, Imricha Karvaša 1, 813 25 Bratislava, e-mail: info@nbs.sk, telefónne číslo: 02/5787 1111 Dátum schválenia Prospektu: 5. máj 2020 B. Kľúčové informácie o Emitentovi komerčného bankovníctva Môžete sa však slobodne rozhodnúť, že nám oznámite aj ďalšie údaje o vás – dátum narodenia, telefónne číslo, uložiť jednu či viacero adries na doručovanie. Uloženie osobných údajov z Vašej objednávky nám umožní uľahčiť Vám ďalší nákup a údaje skôr … b) písomne na adresu Banky alebo adresu jej Obchodného miesta, c) 5.8.telefonicky na telefónne čísla určené pre telefonickú komunikáciu alebo prostredníctvom J&T Banka Komfort linky. vrátane jej príloh a s predložením Reklamácie alebo Sťažnosti 4.4.

Kontaktné údaje - iná korešpondenčná adresa, telefónne čísla, elektronická adresa Popisné údaje - kamerové záznamy, telefonická a elektronická komunikácia, daňová rezidencia, štátna príslušnosť USA, politicky exponovaná osoba, číslo bankového účtu

Údaje k účtu Ministerstvo financií Slovenskej republiky Štefanovičova 5 P. O. BOX 82 817 82 BRATISLAVA IČO: 00151742 +421 2 5958 1111 podatelna@mfsr.sk Všetky kontakty zavrieť Pre lepšie prispôsobenie obsahu pre Vás, bezpečnosti, meraniu štatistík návštevnosti a lepšej spätnej väzbe tento web používa cookies. Klikaním a navigovaním po stránke súhlasíte s tým, že zbierame o Vás anonymné informácie cez cookies. 3/ Kontaktné údaje predávajúceho sú nasledovné: telefónne číslo: e-mail: 0903 477 007 info@polovnictvoterem.sk 4/ Reklamácie tovaru, sťažnosti alebo iné podnety možno podať na adrese predávajúceho uvedenej v bode 2/.

Pri kúpe alebo rezervácii vstupenky, či už online, telefonicky alebo osobne od Vás potrebujeme Vaše kontaktné údaje, t.j. meno, priezvisko, telefónne číslo a email, aby sme mohli vybaviť Vašu objednávku a zaslať Vám Vaše vstupenky prostredníctvom emailu, prípadne SMS správy.